All For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

There's your new obsession

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Twilight(Somrak)

Go down 
+3
ŁittLe.Minnie
TeIIchy
NaStii**
7 posters
AvtorSporočilo
NaStii**
Otrok
Otrok
NaStii**

Število prispevkov : 88

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) EmptyTor Jun 09, 2009 4:37 pm

Ko začne mama Belle Swan (Kristen Stewart) potovati s svojim novim možem, 17-letnica zapusti svoj dom v Phoenixu in se vrne živet k očetu v mestece Forks v Washingtonu. Po neskončnem soncu Arizone je megličasto sivo podnebje Forksa za Bello kar eksotično – tako kot njeni novi sošolci, družina Cullen. Nemogoče lepi in skrajno skrivnostni niso podobni nikomur izmed ljudi, ki jih je spoznala pred tem – na več načinov, kot se zaveda.
Cullensovi so družina nesmrtnih pivcev krvi. Že desetletja – nekateri izmed njih celo stoletja – se disciplinirajo k uživanju izključno živalske krvi in tako živijo vampirsko verzijo 'vegetarijanskega' življenjskega sloga. Skrivajo se pod oblačnim nebom države Washington, živijo karseda normalno življenje in se držijo zase, da bi ohranili svojo skrivnost.
Bella se posebej ogreje za Edwarda Cullena (Robert Pattinson), toda novi sošolec je sprva ne spusti preblizu. V resnici ga Bella neustavljivo privlači, zato se boji, da mu bo njegova vampirska narava ušla izpod nadzora. Bella je njegova duša dvojčica, ki jo išče že devetdeset let, vendar njen vonj grozi, da ga bo pognal v neobvladljivo norost pitja krvi.
Ko se Belli ne more več upirati, ji Edward razkrije svojo skrivnost v upanju, da jo bo to odbilo, ampak najstnica le še bolj zgubi glavo. Par je kmalu nerazdružljiv, Edwardov notranji boj pa se še zaostri, ko Bello začne obsedati želja, da bi postala ena izmed njih.
Ko Bella bolje spozna Edwardov svet, se na vrat na nos požene v razburljivo in strašljivo ljubezensko razmerje, s tem pa pritegne pozornost skupine nomadskih vampirjev, ki nimajo zadržkov glede človeške krvi kot Cullenovi in si jo izberejo za svojo naslednjo žrtev.
Nazaj na vrh Go down
NaStii**
Otrok
Otrok
NaStii**

Število prispevkov : 88

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) EmptyTor Jun 09, 2009 4:37 pm

Men je Somrak fuul fajni,sm knjigo prebrala
pa film gledala pa na intrnetu vse pogledala.
Sm tut na njihovem forumu prjaulena pa
mam 100000slik od njih.
Mwa!
Nazaj na vrh Go down
TeIIchy
Otrok
Otrok
TeIIchy

Število prispevkov : 173
Kraj : dolenska ;)

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) EmptySre Jun 10, 2009 10:30 pm

uiii twilight

zame the best film

sm prebrala dve knigi zei grem treto ufff

komi čakam nasledn film :lovee:
Nazaj na vrh Go down
ŁittLe.Minnie
Grafik
Grafik
ŁittLe.Minnie

Število prispevkov : 190

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) EmptyNed Jul 05, 2009 3:50 pm

lubim ta film <3<3
Nazaj na vrh Go down
euuek
New Girl
New Girl
euuek

Število prispevkov : 3

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) EmptyNed Jul 19, 2009 12:52 pm

Film je najbolši ♥️
gledala sm ga pomoje že več kot 10x <3
Knjiga mi je sicer bolša k film
prebrala sm knjige somrak, mlada luna, mrk zdj berm še zadnjo jutranja zarja sm že bl prot koncu in morm rečt da mi so to edine knige k so mi ušeč <3
Nazaj na vrh Go down
¤¤AncY¤¤
Smrklja
Smrklja
¤¤AncY¤¤

Število prispevkov : 354
Kraj : Sl. Bistrica

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) EmptyTor Jul 21, 2009 11:47 am

The best movie forever! <3
Sem prebrala vse prve tri knjige v slovenščini, četrto berem v angleščini, film sm si vsaj 5x pogledala, pa me je že po 10-ih minutah navdušil.
Nazaj na vrh Go down
Kati
New Girl
New Girl
Kati

Število prispevkov : 26
Kraj : Lublanaa*

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) EmptyČet Avg 13, 2009 8:31 pm

nism še gledala..ej a mogoč ve kje bi ga lah zjle gledla??
ena k**** ga ma pa mi ga noče dt za gledat. Sad
Nazaj na vrh Go down
¤¤AncY¤¤
Smrklja
Smrklja
¤¤AncY¤¤

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) EmptyPet Avg 14, 2009 8:20 am

potegn si ga z neta dol...
Nazaj na vrh Go down
TinXie.
Miss foruma
Miss foruma
TinXie.

Število prispevkov : 212

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) EmptyPet Avg 14, 2009 2:28 pm

Dober film..
sam sem se ga že preveč nagledala.
zeii mi pa že gre na žiucee.
Nazaj na vrh Go down
http://musicandmovies.nice-forum.com/
¤¤AncY¤¤
Smrklja
Smrklja
¤¤AncY¤¤

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) EmptyPet Avg 14, 2009 5:42 pm

ja sej.... jst sam še na New Moon čakam, pol se bom tega filma nagledala pa mi bo šeu na živce pol bom pa na Mrk čakala itd...
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Twilight(Somrak) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Twilight(Somrak)   Twilight(Somrak) Empty

Nazaj na vrh Go down

Twilight(Somrak)
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1