All For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

There's your new obsession

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Maite v gledališču

Go down 
AvtorSporočilo
avril lavigne
New Girl
New Girl
avril lavigne

Število prispevkov : 4

Maite v gledališču Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Maite v gledališču   Maite v gledališču EmptySre Sep 23, 2009 4:32 pm

Maite v gledališču

Mehiška pevka in igralka Maite Perroni bo po končanem snemanju telenovele Mi Pecado male ekrane začasno zapustila in s svojimi sodelavci nadaljevala druženje v gledališču.

Maite
Maite se bo preizkusila na gledališkem odru.

Maite Perroni, ki je pred kratkim krasila naslovnico pomembne mehiške revije, bo po končanem snemanju telenovele Mi Pecado male ekrane začasno zapustila in se odpravila na gledališke odre. Pridružili se ji bodo tudi nekateri sedanji sodelavci, kot so Eugenio Siller, Armando Araiza in Salvador Sánchez, ki jih bo ponovno vodil producent Juan Osorio.

"Mislim, da je gledališče najboljša šola za igralce, saj menim, da se lahko v gledališču marsičesa naučimo. Prepričana sem, da se moram še veliko naučiti, in pripravljena na nadaljnjo rast in učenje kot igralka, saj sem šele na začetku kariere in hvala bogu napredujem na področju, ki je moja strast. Najprej pa moram govoriti s Juanom, da vidim, pri čem smo in seveda nadaljevati z delom. Mislim, da nam življenje daje možnost za nadaljnji razvoj, za delo, za mnogo stvari, mnogo načrtov, ki jih moramo korak za korakom poskusiti uresničiti," je povedala 26-letna igralka.
Maite-5
Eugenio in Maite bosta sodelavca tudi po končanem snemanju telenovele.
Nazaj na vrh Go down

Maite v gledališču
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Maite v gledališču